Catalunya Diari

El cementiri de Lleida amplia el seu horari i no tancarà al migdia

A partir del pròxim dilluns, dia 23, passarà a obrir de 9 a 19 h cada dia

Imatge del cementiri de Lleida
El cementiri municipal amplia el seu horari i no tancarà al migdia | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ampliarà l'horari del cementiri municipal, a partir d'aquest pròxim dilluns, 23 de novembre. La instal·lació ja no tancarà al migdia i el seu horari passarà a ser de 9.00 a 19.00 hores cada dia, inclosos festius.

Fins ara el cementiri comptava amb un horari diferenciat entre l'hivern (de 9 h a 13 h i de 15 h a 18.30 h) i l'estiu (9 h a 13 h i de 16 h a 19.30 h), però en tots dos casos tancava les portes al migdia. A més, obrirà deu hores per jornada, dues hores i mitja més que fins ara.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un reclam de la ciutadania

"La ciutadania ens demanava des de fa temps poder tenir el recinte obert al migdia, perquè és una hora en la qual molta gent té disponibilitat per visitar-lo", ha assenyalat la tinent d'alcalde de Recursos Municipals, Hisenda i Salut, Montse Pifarré. Tradicionalment, el cementiri de Lleida ja ampliava els horaris per no tancar al migdia les jornades pròximes a la festivitat de Tots Sants, que és quan més visites rep. Aquesta mesura s'aplicarà ara tot l'any. 

En aquest sentit, cal recordar que el cementiri de Lleida ja s'ha adaptat a la nova situació actual de pandèmia i es va demostrar durant les jornades de Tots Sants a la ciutat. Per primera vegada, es va obrir un sistema de cita prèvia per a poder accedir al recinte i, d'aquesta manera, evitar les aglomeracions de persones. Així doncs, els lleidatans que van voler acudir al recinte municipal durant els dies de Tots Sants van haver de recórrer a la cita prèvia per a poder evitar el contagi de la Covid-19 en la mesura del possible.


Comentaris

envia el comentari