Catalunya Diari

El Cementiri de Lleida ja disposa de 144 nous columbaris

Els petits nínxols per acollir les cendres s’han ubicat a la sala ecumènica del recinte municipal

Els nous columnaris del cementiri de Lleida
Els nous columnaris del cementiri de Lleida | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha finalitzat les obres de construcció de 144 columbaris a la Sala de la Pau del Departament del Sant Crist del Cementiri Municipal, els quals ja han estat donats d'alta per poder adquirir l'ús funerari.

Les obres dels columbaris (petits nínxols per dipositar urnes de cendres) van iniciar-se el passat mes de maig i se'n va fer càrrec de les mateixes l'empresa Folch SA, a la qual van estar adjudicades per un import de 36.772 euros. La seva ubicació, a la Sala de la Pau, no impedirà que aquest espai continuï fent les funcions de recinte ecumènic.

Els columbaris estan revestits amb alabastre, la qual cosa dignifica la seva imatge. Això ha estat possible, perquè la Paeria ha reutilitzat per a aquesta finalitat les peces d'alabastre que hi havia a la sala d'espera de l'antiga Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC), als baixos de l'edifici Pal·les, les quals es van guardar en un magatzem municipal quan aquesta oficina es va traslladar a les noves dependències de la Rambla Ferran.

El cementiri de Lleida
El cementiri de Lleida | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari