Catalunya Diari

El cementiri de Lleida reobre dissabte en l’horari habitual

Després de les tasques de neteja que s’hi han dut a terme per la nevada del cap de setmana passat

Imatge d'arxiu del cementiri de Lleida
El cementiri de Lleida reobre demà en l’horari habitual | LleidaDiari.cat

El cementiri de Lleida reobrirà aquest dissabte 16 de gener les portes en l'horari habitual. La brigada municipal ha desenvolupat les tasques de neteja corresponents per condicionar l'espai després de la nevada del cap de setmana, que va provocar acumulació de neu i plaques gel a l'interior del recinte.

Aquesta setmana s'ha prestat amb normalitat el servei d'enterraments, però el cementiri ha estat tancat per visites pel perill de possibles caigudes per relliscades de les persones que hi accedissin. A partir de demà s'hi pot anar en l'horari establert, que és de 9.00 hores a 19.00 hores, ininterrompudament, tot l'any.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una nevada històrica a la demarcació

El cementiri de Lleida no ha estat l'únic afectat per la nevada del passat cap de setmana a la demarcació de Lleida i, de fet, encara aquest divendres i algunes carreteres afectades per l'acumulació de neu i gel. Les comarques del Segrià, les Garrigues i l'Urgell, han estat algunes de les més afectades pel temporal Filomena, el qual, va deixar uns gruixos de neu que feia anys que no es veien, com a mínim, a la capital. A poc a poc, es van restablint els serveis i es netegen les zones més perilloses per evitar relliscades i accidents en la circulació.


Comentaris

envia el comentari