Catalunya Diari

Un centenar de joves participen en la 5a HackEPS de la UdL

L’alumnat també coordinarà la seu a Lleida de BitsxLaMarató

Un centenar de joves participarà aquest cap de setmana a la HackEPS, una hackató o marató de programadors informàtics que té com a objectiu el desenvolupament col·laboratiu de software.

La iniciativa, impulsada l'associació LleidaHack d'estudiantat de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), arriba a la cinquena edició recuperant la presencialitat després que l'any passat la pandèmia de COVID-19 obligués a apostar per un format virtual.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els participants, organitzats en equips d'un màxim de 4 persones, hauran de desenvolupar en 24 hores un producte informàtic complet proposat per les 5 empreses patrocinadores: BonArea, Eurecat, Vunkers, Invelon Technologies - Intech 3D i Origen Studio. Després els presentaran davant aquestes firmes, que triaran la millor solució al problema plantejat.

La darrera edició presencial de la HacksEPS va ser al 2019
Un centenar de joves, a la 5a HackEPS | UdL

Reptes de la HackEPS 2021

L'acte d'inauguració i la presentació dels reptes de la HackEPS 2021 es durà a terme el dissabte 27 de novembre a les 10.00 h a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, a Cappont . Després l'activitat es traslladarà a diferents aules de l'EPS, on continuarà fins diumenge. La cerimònia de cloenda i el lliurament de premis estan programats a les 13.00h.

Lleidahack també organitzarà i coordinarà la seu a Lleida de BitsxLaMarató d'aquest any 2021, dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la salut mental amb motiu de La Marató de TV3. En aquest cas, els equips, treballaran durant 3 dies seguits del 10 al 12 de desembre, en format presencial o híbrid.


Comentaris

envia el comentari