Catalunya Diari

Els Centres d’Atenció Primària de la ciutat de Lleida amplien l’horari d’estiu

En cas d’urgència, els usuaris poden seguir adreçant-se al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP Lleida), ubicat a l’avinguda Prat de la Riba, 56 de Lleida

Imatge d'arxiu de l'exterior del CAP de Cappont a Lleida.
Imatge d'arxiu de l'exterior del CAP de Cappont a Lleida. | LleidaDiari.cat

Els Centres d’Atenció Primària de la ciutat de Lleida amplien l’horari d’estiu fins el proper 2 d’octubre. Per tant, l'horari d’obertura continuarà sent de les 08.00 a les 17.00 hores durant els dies laborables. Els centres que continuaran mantenint l'horari són: CAP Balàfia – Pardinyes - Secà de Sant Pere; CAP Bordeta - Magraners; CAP Cappont; CAP Eixample; CAP Onze de Setembre (sols restarà obert fins a les 20.00 hores el servei de rehabilitació); CAP Primer de Maig; i CAP Rambla Ferran.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
Les persones interessades a realitzar alguna gestió, fer alguna consulta i/o demanar visita al CAP poden fer-ho a través de les següents vies:
- Enviar un missatge a través de la pàgina web de programació de visites de l'Institut Català de la Salut.
- Trucar al telèfon de programació de visites 933 268 901
- A través de La Meva Salut per fer consultes mèdiques o d’infermeria i tràmits.
- Trucar al CAP de les 08.00 a les 17.00 hores.
 
 
Fora d’aquest horari, en cas d’urgència, els usuaris poden seguir adreçant-se al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP Lleida), ubicat a l’avinguda Prat de la Riba, 56 de Lleida (telèfons 973 22 15 16  i  973 23 33 85). L’horari del CUAP Lleida és de 24 hores tots els dies de la setmana.

Comentaris

envia el comentari