Catalunya Diari

El centre formatiu lleidatà Ilerna Online rep 2 premis d'excel·lència educativa

Tots dos premis reconeixen la tasca que el centre formatiu ha desenvolupat per a promoure la inserció laboral de l'alumnat

ILERNA Online, empresa líder de l'FP a distància al país, ha rebut dos premis d'Excel·lència Educativa 2021 al Millor Centre de Formació Online per a la Inserció Professional i a la Millor Imatge de Marca en Centre Online per a la Inserció Professional. En concret, el certamen ha premiat les iniciatives solidàries que ha tingut ILERNA Online durant la crisi sanitària provocada per la covid-19 centrada a facilitar l'accés a la formació a totes les persones.

La V edició dels Premis Excel·lència Educativa 2021 es va celebrar el passat dimarts 6 d'abril al Teatre El Beatriz de Madrid i en ells, any rere any, es premia els millors centres educatius i les seves iniciatives. Jordi Giné, CEO d'ILERNA Online, va assistir a la gala i en la recollida dels premis va valorar la feina i l'esforç de tot l'equip per fer realitat aquests reconeixements. «Que avui puguem estar aquí recollint aquests premis tan prestigiosos no seria possible sense excel·lent treball que realitzem les persones que formem part de l'equip d'ILERNA Online», va dir Giné en el seu discurs d'agraïment.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del CEO d'Ilerna Online
El centre formatiu lleidatà ILERNA Online ha rebut dos premis d'Excel·lència Educativa | LleidaDiari.cat

ILERNA Online ha rebut sengles reconeixements a causa de la tasca solidària que va exercir en 2020 com a resposta a la crisi derivada de la covid-19. El març de 2020, coincidint amb el tancament de centres educatius com a mesura per pal·liar els contagis, ILERNA Online va llançar l'FP Solidària, una acció a través de la qual va obrir tot el seu contingut de forma gratuïta a tota la societat. De manera que qualsevol persona, fos alumne o no, va tenir accés de forma gratuïta a tots els temaris de tots els cicles d'FP a distància que ofereix ILERNA Online. Aquesta iniciativa va durar 3 mesos i va tenir una enorme repercussió: Prop de 14.000 persones es van acollir a aquesta acció solidària.

El projecte solidari ILERNA Online Contigo

D'altra banda, al juliol del mateix any, ILERNA Online va llançar el projecte solidari ILERNA Online Contigo, una acció a través de la qual el centre formatiu va oferir 300 ajudes de 300 euros destinades a persones que es van veure afectades econòmicament per la crisi sanitària. Concretament, aquest programa d'ajudes es dirigia a persones que a causa de la situació d'emergència sanitària es van trobar en situació d'ERTO o ERO, atur o autònoms que van haver de cessar la seva activitat.

El Programa d'Ajuts va estar obert fins al 15 de setembre de 2020 i prop de 4.000 persones van sol·licitar acollir-se a aquest ajut. «Des d'ILERNA Online som molt conscients que la formació és la millor arma per fer front a qualsevol crisi. És per això, que com a centre referent tenim el deure d'ajudar les persones amb el que sabem fer millor: Formació Professional a distància. I ens sentim molt orgullosos que aquest treball sigui reconegut», explica Giné sobre les iniciatives solidàries dutes a terme en l'últim any.

ILERNA Online és un centre d'FP a distància homologat pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i compta amb l'autorització per expedir títols 100% oficials i vàlids en tot el país. El centre formatiu ofereix una varietat de més de 20 cicles de Formació Professional a distància de diferents famílies formatives (educació, sanitat, administració i informàtica, entre d'altres). Gràcies a la metodologia flexible, ILERNA Online és la millor opció per conciliar els estudis amb la vida privada i laboral.


Comentaris

envia el comentari