Catalunya Diari

Cerveza San Miguel forma a 16 aturats de Lleida en hostaleria

Cerveza San Miguel forma a 16 aturats de Lleida en hostaleria| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Ros ha elogiat la iniciativa de la companyia, que "s’adapta perfectament a les necessitats actuals de la societat una oferta de formació per impulsar la inserció laboral dels alumnes", i ha destacat la vinculació de Cerveza San Miguel a la ciutat de Lleida, que "va molt més enllà de la simple presència empresarial, com ho demostren aquestes beques de formació en hosteleria".
 
L'Ajuntament de Lleida i l’Oficina Tècnica del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social han col·laborat en aquest projecte de formació, que han impartit docents i professionals de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Lleida a 16 alumnes de la ciutat, amb edats compreses entre els 19 i els 54 anys.
 
La cloenda ha comptat amb la presència de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros; el director de la fàbrica de San Miguel a Lleida, Manuel Matilla; i el director de l’Escola de Hostaleria i Turisme de Lleida, Gregori Canalias. També han assistit representants de la Xarxa d’entitats Socials d’Atenció a les Necessitats Bàsiques i ONG implicades al projecte. Matilla ha anunciat que l'empresa destinarà a una entitat solidària el que recapti al seu estand a la Fira.


Comentaris

envia el comentari