Catalunya Diari

Una cinquantena d'alumnes de primària de Lleida aprenen a través del teatre com celebrar una revetlla segura

Després de la representació, Creu Roja ensenyarà els consells en cas de cremades o altres lesions
Imatge de petards
Imatge de petards | David Fernàndez

Aquest dimecres es representarà l’obra de teatre «A foc lent» davant d’una cinquantena d’alumnes de primària de Lleida en el marc de la campanya de sensibilització «Revetlles amb Precaució» que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior. La campanya vol apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a joves a través d’una obra de teatre que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan.

 

L’obra de teatre, escrita i interpretada per la companyia Milnotes es representarà davant d’una cinquantena d’alumnes de cinquè i sisè de primària del CEIP Pràctiques I. Després de la representació, Creu Roja ensenyarà els consells en cas de cremades o altres lesions. Tot seguit, voluntaris de Protecció Civil de l’Ajuntament de Lleida faran una demostració pràctica de l’ús correcte de pirotècnia a l’exterior del recinte.

 

Protecció Civil de la Generalitat reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l’etiqueta #revetllasegura als comptes de twitter @emergenciescat, amb més de 230.000 seguidors, i al perfil de facebook www.facebook.com/emergenciescat.Comentaris

envia el comentari