Catalunya Diari

El primer cinquè premi de La Grossa és el 46319

El primer cinquè premi de La Grossa de Nadal és el número 46319 i ha tocat a la demarcació de Barcelona. Ja pots consultar en diverses pàgines en línia si algun dels teus números han estat premiats amb aquesta sorteig extraordinari de La Grossa de Cap d'Any. Si encara no ho has fet, comprova-ho a la pàgines de Loteries de Catalunya.

El primer premi ha passat de 100.000 a 200.000 euros

Cal tenir en compte que també obtenen premi el número anterior i posterior de cadascun dels que hagin resultat guanyadors, i que en total es reparteixen vuit grans premis: el primer, el segon, el tercer, dos quarts i tres cinquens.

A més, també és important destacar que la quantitat de diners a percebre per aquells que han resultat guanyadors ha augmentat significativament aquest any, ja que la xifra corresponent amb el primer premi ha passat de 100.000 euros a 200.000.

I tot això sense oblidar que existeix un 25% més de probabilitats de resultar guanyadors que en el sorteig del ‘Gordo’ de Nadal, una possibilitat que esdevé d’allò més temptadora.

Catalunya, única comunitat autònoma amb Loteria nadalenca pròpia

Els premis caduquen al cap de 90 dies de la data del sorteig –és a dir, que els guanyadors compten amb tres mesos a partir del 31 de desembre per reclamar el premi–, i tots els beneficis resultants d’aquesta Loteria catalana es destinen a programes especials per a la infància i l’adolescència, així com per a gent gran i persones discapacitades.

De fet, al llarg dels últims cinc anys s’han destinat un total de 26 milions d’euros a programes socials del territori català, una dada veritablement encoratjadora. Però aquest no és l’únic fet destacable, i és que cal recordar que, gràcies a aquest sorteig, Catalunya ha esdevingut la primera comunitat autònoma de tot el territori espanyol que té la seva pròpia loteria nadalenca. 


Comentaris

envia el comentari