Catalunya Diari

La circulació de trens entre Lleida i l'Espluga de Francolí seguirà interrompuda

La línia va patir importants danys a conseqüència de la llevantada de l'octubre passat

Imatge aèria d'un tram de vies desfalcades a la línai del ferrocarril entre Lleida i Tarragona
La circulació de trens a l'R13 i R14 entre Lleida i l'Espluga de Francolí | LleidaDiari.cat

La circulació de trens a l'R-13 i R-14 entre Lleida i l'Espluga de Francolí continuarà interrompuda, com a mínim, fins al 15 de maig, segons ha decidit Adif i ha informat aquest dijous Renfe.

La línia va patir importants danys a conseqüència de la llevantada de l'octubre passat i Adif està duent a terme treballs ens els diferents trams de via que van resultar malmesos. Mentre durin les tasques de reparació, Renfe ofereix als usuaris un servei alternatiu amb autobús en el trajecte que discorre entre la capital del Segrià i l'Espluga de Francolí.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El trajecte en bus suposa un increment del temps de viatge

Tot i això, el trajecte en bus suposa un increment del temps de viatge pels viatgers d'aquest tram d'uns 50 minuts. Entre l'Espluga i Barcelona, i viceversa, la circulació s'ofereix amb normalitat i en els horaris habituals. En el trajecte entre Lleida i l'Espluga de Francolí, Renfe ha avançat l'horari de sortida de Lleida, Puigverd, Juneda, les Borges Blanques, la Floresta, Vinaixa i Vimbodí per garantir l'enllaç del bus amb la sortida dels trens des de l'Espluga.

Entre Barcelona i l'Espluga de Francolí, s'ofereix el servei ferroviari amb els horaris habituals a l'R13 (Espluga de Francolí-Valls-Barcelona i R14 (Espluga de Francolí- Reus/Tarragona-Barcelona). El tren arriba a l'Espluga en el seu horari habitual i es presta el servei per carretera fins a Lleida.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari