Catalunya Diari

Citroën Lleida és ara Drivim

L'adquisició de Citroën a Lleida genera una nova presència del grup a la zona de la Catalunya oest

El concessionari a Lleida
El concessionari a Lleida | Drivim

Comprar-te un cotxe és una responsabilitat i, com sempre, vols el millors pels teus i per tu mateix. És per això que és molt important saber a qui li compres el vehicle i, sobretot, les garanties que t'ofereix. A Lleida estem d'enhorabona, ja que Drivim, concessionaris oficials de Citroën, DS Automobiles i Subaru, acaba d'ampliar la seva presència al territori català amb la incorporació d'un nou concessionari oficial Citroën a la ciutat. Aquesta nova adquisició suposa la consolidació de la marca Citroën sota el paraigua de la xarxa de concessionaris Drivim i va alineada amb l'estratègia de creixement del grup. L'adquisició de Citroën a Lleida genera una nova presència del grup a la zona de la Catalunya oest amb una marca generalista del mercat de l'automoció. Drivim, actualment està present a Badalona, Mataró i Calella amb les marques Citroën, DS Automobiles i amb Subaru a Badalona. 

Preus més competitius

Amb aquesta nova adquisició, l'empresa Motornyx deixa enrere la representació del concessionari Citroën a la província Lleida per ser integrat dins del grup Drivim. El canvi no plantejarà cap problema, al contrari, el canvi farà més competitius els preus de venda de Citroën a la província. Tota la xarxa seguirà donant servei i atenent als usuaris de cotxes Citroën, però amb un nou concepte i qualitat que ja porta aportant Drivim als seus concessionaris oficials. «Estem molt il·lusionats d'arribar a una ciutat com és Lleida, creiem que és un pas clau en l'expansió del grup», ha destacat Joan Casanovas, gerent de grup Drivim.

«La integració d'aquest nou concessionari dins de Drivim crea sinergies en el grup d'automoció i contribueix de manera positiva al nostre creixement. Esperem créixer fins a arribar a la 1a posició com a marca preferida d'automoció dins de la província de Lleida», afegeix Casanovas. Actualment, Drivim compta amb una plantilla de més de 100 persones, que juntament amb Lleida passaran a sumar 125 persones. Gràcies a l'equip que forma el grup, la seva estratègia digital i la bona relació servei/preu, Drivim ha obtingut molt bones xifres en aquests darrers anys, rebent premis com a millor concessionari Citroën en 2016 i millor concessionari per empreses en 2017.


Comentaris

envia el comentari