Catalunya Diari

CiU, ICV, ERC i PP demanen explicacions a Ros per les declaracions de Marta Camps

CiU, ICV, ERC i PP demanen explicacions a Ros per les declaracions de Marta Camps| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Les primeres reaccions a les declaracions que ha fet la regidora socialista Marta Camps aquest dijous, sobre presumptes irregularitats a la Paeria, no s'han fet esperar. Els alcaldables Toni Postius (CiU),Eduard Baches (ICV), Carles VEGA (ERC) i Dolors López (PP) ja han demanat explicacions a l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros.

  

El candidat de CiU per Lleida, Toni Postius, ha subratllat que "si tot el que ha revelat Camps és veritat, és d’una gravetat extrema, i per tant, des de CiU demanem explicacions immediates”. En aquest sentit, ha comentat que “els lleidatans i lleidatanes no mereixem un espectacle d’aquesta magnitud per part del govern municipal de l’Ajuntament de Lleida i estan en disposició d’exigir explicacions a Ros, com ho fem nosaltres”.

  

 

  

El candidat convergent ha recordat que des del grup que encapçala fa temps que s'està demanant "més transparència", i ha concretat que "la gravetat de les acusacions per presumptes irregularitats és extrema i, un cop coneguem les explicacions de l’alcalde, estudiarem quin tipus de responsabilitats exigim”.

  

 

  

Per la seva banda, l'alcaldable d'ICV, Eduard Baches, ha demanat "explicacions públiques a la Paeria per les greus acusacions de falta de transparència i irregularitats manifestades per Marta Camps, l'assumpció de responsabilitats polítiques si pertoca i la necessitat imperant de que la gent conegui què ha passat".

  

 

  

"La lamentable situació política que ha mostrat la Paeria en les darreres hores, es producte d’unes polítiques opaques que donen l’espatlla als problemes de la ciutadania i es centren en el interessos personals i polítics", apunta Baches, qui no comprèn el que ha passat aquestes darreres 24 hores a la Paeria. És per aquest motiu, que ha demanat que aquest mateix dijous la Paeria exposi clarament a la ciutadania el que ha passat amb les greus acusacions d'irregularitats formulades per Marta Camps i s'assumeixin les responsabilitats polítiques que pertoqui si són certes. 

  

 

  

El candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Lleida, Carles Vega, exigeix a l'alcalde que "passi comptes davant la ciutadania de manera clara i diàfana". En aquest sentit, alerta que "una col·laboradora tan directa acusi el paer en cap d’ús indegut de diner públic demana una resposta immediata" perquè no es pot permetre que els ciutadans tinguin dubtes sobre els comptes municipals.

  

 

  

L'alcaldable d'ERC demana la màxima transparència i assegura que aquesta serà una de les seves prioritats tan si té responsabilitats en el proper govern municipal com si està a l'oposició.

  

 

  

La cap de llista del PP a l’Ajuntament de Lleida, Dolors López, ha exigit també a Ros que aclareixi de forma immediata les “greus” acusacions manifestades per la fins ara primera tinent d’alcalde i portaveu del grup del PSC a la Paeria, Marta Camps. I ha afegit: "Els lleidatans ens mereixem un ajuntament transparent, i per això volem saber en què es gasten els diners públics”.

  

 

  

La candidata del Partit Popular a la Paeria ha dit que espera que aquesta situació de greu inestabilitat en la que es troba l’equip de govern de l’Ajuntament de Lleida “no afecti negativament a la governabilitat i a la prestació de serveis als ciutadans”.

Comentaris

envia el comentari