Catalunya Diari

CiU vol més activitats durant l'estiu al turó de la Seu Vella

CiU vol més activitats durant l'estiu al turó de la Seu Vella| Redacció - Fotografia: Laura Biela"Ens preocupa la dinamització de l’element més emblemàtic de la ciutat i que no hi hagi cap activitat extra els mesos d’estiu quan és el principal atractiu turístic de la ciutat. El que volem és que, més enllà de paraules i de cara a la gent que pugui vindre a la ciutat, es transmeti l’atractiu de la Seu Vella amb actes concrets", ha afirmat Zaballos. I és que la programació lúdica i cultural de l’Ajuntament de Lleida per als mesos de juliol i agost, no inclou cap activitat especial als mesos de juliol i agost al Turó de la Seu Vella, segons consta en el programa de les Nits d’Estiu 2013 de la Paeria.

En concret, al turó de la Seu Vella només hi figuren alguns concerts i presentacions al juny i al setembre, però l’Ajuntament no hi programa cap activitat als mesos centrals de l’estiu: juliol i agost.

El líder del Grup de CiU a la Paeria ha assegurat que en la propera Comissió Municipal de Cultura, els nacionalistes presentaran propostes concretes per afegir un element atractiu que complementi l’oferta arquitectònica del turó. "Quan es parla de la candidatura a Patrimoni de la Humanitat s’ha d’acompanyar de molta més dinamització que la que hi ha ara; per tant, menys paraules i més fets i propostes", ha afegit el cap de l’oposició a la Paeria.


Comentaris

envia el comentari