Catalunya Diari

Ciutadans denuncia un nou atac amb pintades a la seva seu de Lleida

La formació taronja condemna qualsevol tipus de violència i coacció

Pintades a la seu de Ciutadans Lleida.
Pintades a la seu de Ciutadans Lleida. | LleidaDiari.cat

La portaveu del grup municipal de Cs Lleida, Ángeles Ribes, ha denunciat que «la seu del partit a Lleida ha tornat a ser atacada amb pintades» i ha condemnat «les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes i totes aquelles accions que van en contra de la llibertat d'expressió, d'opinió i participació en una societat democràtica».

Ribes ha explicat que «es tracta del sisè atac que rep Cs en menys d'un any» i «el dotzè en els onze anys que la formació té seu a Lleida». En aquest sentit, «que la seu de Cs sigui atacada ja s’ha convertit en una acció reiterada d'assetjament supremacista cap al nostre partit i que busca la intimidació», ha criticat Ribes, que ha lamentat «la normalització d’aquests tipus d’atacs». A la pintada es pot llegir 'Llibertat Valtonyc i Hasél! Llibertat Presos Polítics’. «Es fan dir pacífics fins que no penses com ells», ha afegit.

La portaveu de Cs Lleida ha assegurat que «ni les amenaces ni els atacs continuats faran que deixem de defensar els valors democràtics» i que a «Cs seguirem defensant les nostres idees amb més coratge, més força i més entusiasme».


Comentaris

envia el comentari