Catalunya Diari

Ciutadans Lleida denunciarà davant la Junta Electoral als grups municipals que han penjat símbols propagandístics a la Paeria

Ribes ha avançat aquest dilluns que presentaran «tots els recursos que siguin necessaris» davant de qualsevol acció que pugui vulnerar la igualtat de condicions entre els partits que concorren a les eleccions

Diversos llaços de color groc s'han penjat de la façana de la Paeria de Lleida.
Diversos llaços de color groc s'han penjat de la façana de la Paeria de Lleida. | LleidaDiari.cat

La portaveu del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, ha anunciat que des de la seva formació es denunciarà davant la Junta Electoral Provincial als grups municipals que aquest dilluns han col·locat símbols propagandístics en els balcons de l'Ajuntament perquè «estan comprometent la neutralitat d'una institució que és de tots els veïns de Lleida». En aquest sentit, Ribes ha lamentat que «els grups d'ERC, CiU i la Crida-CUP utilitzin la Paeria com a instrument de propaganda política» i pengin llaços grocs per demanar la llibertat de polítics que «estan a la presó per saltar-se les lleis».

La portaveu de C's Lleida ha recordat que «des de les institucions no es pot fer propaganda ni afavorir cap partit polític» i ha afegit que «cal garantir la neutralitat i la pluralitat ideològica de les institucions que representen a tots els ciutadans, no només uns quants». Per aquest motiu, ha explicat, des de la formació taronja s'estarà «molt pendent de totes aquelles actuacions propagandístiques que vulguin afavorir determinades ideologies». És per això que ha reiterat que presentaran «tots els recursos que siguin necessaris» davant de qualsevol acció que pugui vulnerar la igualtat de condicions entre els partits que concorren a les eleccions.

Cal recordar que aquest dilluns a Lleida s'ha convocat a les 20.00 hores una concentració davant de la Plaça de la Paeria per denunciar que «avui tampoc hi serem tots!». A més, els CDR de la ciutat han comprat 500 metres de cinta groga per emplenar Lleida de llaços.


Comentaris

envia el comentari