Catalunya Diari

Els clients de Wala-Unipreus recapten 30.000€ a favor de la Creu Roja

L’import recaptat ajudarà a l’entitat a assegurar l’accés a una alimentació saludable i una correcta higiene a infants i joves

Els clients i clientes de Wala, cadena de botigues d'equipament esportiu, moda i calçat del grup Unipreus, han superat els 30.000 € recaptats a través de l'Arrodoniment Solidari. A través d'aquest nou mecanisme de donació, desenvolupat per Worldcoo, els clients i clientes de Wala poden arrodonir l'import final de la seva compra i destinar els cèntims restants a una causa social cada vegada que utilitzen la seva targeta com a mitjà de pagament.

Aquesta xifra s'ha aconseguit gràcies a més de 60.000 donacions que s'han realitzat amb l'objectiu de col·laborar amb la Creu Roja per tal de garantir una alimentació saludable als infants més vulnerables. Ajudes per a l'alimentació i la higiene d'infants de famílies vulnerables Avui en dia, són moltes les persones en situació de vulnerabilitat que s'estan veient afectades per aquesta crisi social generada per la COVID-19. L'alimentació és una necessitat bàsica que, atesa la situació de fragilitat econòmica i social sobrevinguda que pateixen les famílies, es pot veure afectada. També ho és la higiene, especialment en els infants.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'un pagament de donació a la Creu Roja
La popular botiga lleidatana que recapta milers d'euros solidaris | Wala

L'import íntegre recaptat es destinarà al Pla Creu Roja Respon

L'import íntegre recaptat es destinarà al Pla Creu Roja Respon, que l'entitat ha posat en marxa per fer front a l'emergència pel coronavirus, per tal que es pugui:

1. Entregar ajudes per fer front a les necessitats bàsiques (targetes d'alimentació per a la compra de productes frescos, cistelles bàsiques d'aliments secs i lots de primera infància d'alimentació i higiene)

2. Sensibilitzar sobre hàbits saludables d'alimentació a joves i infants que durant aquesta emergència social s'han vist abocades a una vulnerabilitat sobrevinguda.
Es tracta del primer projecte d'Arrodoniment Solidari que posa en marxa el Grup Unipreus. A través de l'Arrodoniment Solidari, la companyia mostra, una vegada més, el seu fort compromís amb la societat i especialment amb els col·lectius més vulnerables propers al territori, alhora que referma el seu compromís amb la Creu Roja, entitat amb la qual ja havia col·laborat anteriorment en diversos projectes solidaris.

Reforça la seva presència a Catalunya

A més, reforça la seva presència a Catalunya amb la nova obertura d'una botiga Wala a Vic. Serà un nou establiment per reforçar el projecte d'Arrodoniment Solidari destinat a causes socials.
El nou establiment de la cadena, situat a la carretera de Sant Hipòlit, tindrà una superfície de venda de més de 2.000 m² i comptarà amb tota la gamma d'equipament esportiu multimarca i moda casual propis de Wala. A través del portal https://wala.worldcoo.com/ es pot obtenir informació ampliada del projecte i fer una donació online.


Comentaris

envia el comentari