Catalunya Diari

Clínica Sanza es trasllada a les noves instal·lacions de la clínica Perpetuo Socorro

Clínica Sanza es trasllada a les noves instal·lacions de la clínica Perpetuo Socorro| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago

 

El Dr. Ignacio F. Sanza, cirurgià plàstic i estètic, de reconegut nom internacional, s’ha instal·lat a la quarta planta de la Clínica Perpetuo Socorro. La nova unitat consta de 230 metres quadrats distribuïts en sis consultoris, sala de cures i recepció dissenyades pel propi Dr. Sanza.

El Dr. Sanza ha realitzat a Lleida més 700 intervencions quirúrgiques des del 2010, any en què es va establir a la Clínica Montserrat (Vithas). El motiu del trasllat a la Clínica Perpetuo Socorro és oferir un millor servei al seus pacients.
 
"Estem molt satisfets de poder formar part de l’entorn hospitalari de la Clínica Perpetuo Socorro", ha explicat el Dr. Sanza, "resulta molt avantatjós per als nostres pacients oferir una clínica propera i familiar en un entorn mèdic on la salut és el primordial. La nostra filosofia seguirà essent la mateixa que hem predicat sempre, una cirurgia senzilla, elegant, natural i econòmica".
 
Per la seva banda, el director gerent de la Clínica Perpetuo Socorro, Xavier Sanuy, ha afegit que "la Clínica Perpetuo Socorro és un centre del grup ASISA obert a professionals de prestigi que contribueixin a a refermar el segell de qualitat a la clínica i en aquest sentit, el Dr. Sanza és un professional que encaixa perfectament en aquesta línia".
 
Els tractaments i els preus
L’especialitat de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica és molt extensa, és a dir, abasta qualsevol part del cos. Es tracta tant a joves com a adults, gent gran, homes i dones, (cabell, orelles, cara, front, celles, ulls, nas, boca, coll, braços, pits, abdomen, cames, esquena, glutis...).
 
L’elevat grau d’especialització fa molt difícil poder donar un preu exacte de cada intervenció. Tot i això, per donar una idea a les persones que estan interessades en Cirurgia Estètica Reparadora podem oferir uns preus orientatius:
- Weekend lift (lífting de cap de setmana) tècnica pionera que va introduir el Dr. Sanza a Espanya fa 10 anys:
És el tractament més sol·licitat en l’actualitat per la seva gran efectivitat, senzillesa, ràpida recuperació, naturalitat  i elegància.
De 2.000 a 4.000 euros.
 
- Rinoplàstia (intervenció nasal):
De 2.000 a 4.000 euros.
 
- Cirurgia de la mama (augment, reducció, elevació, reconstrucció, asimetria...):
De 2.000 a 4.000 euros.
 
- Liposucció i Lipo-escultura (segons la quantitat de greix extret es pot baixar de dos a quatre talles de roba):
De 1.000 a 5.000 euros.
 
- Cirurgia íntima masculina i femenina:
De 1.000 a 4.000 euros.


Comentaris

envia el comentari