Catalunya Diari

Comença el període d’avaluació dels conductors per poder obtenir fins a 50 hores gratuïtes de zona blava anual

Comença el període d’avaluació dels conductors per poder obtenir fins a 50 hores gratuïtes de zona blava anual| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

Els propietaris de vehicles empadronats a Lleida que no registrin cap multa des d'aquest dilluns, dia 1 de desembre, fins el 28 de febrer obtindran 12,5 hores gratuïtes a partir de l’1 de març. Les hores es podran obtenir trimestralment i el ciutadà que no tingui cap sanció n’acumularà un total de 50.

L’inici del còmput del bon comportament com a conductor coincideix amb la campanya de Nadal, dies en què la mobilitat a la ciutat és elevada

Les 50 hores es repartiran de manera trimestral, de manera que els conductors que no tinguin cap multa en aquest primer període d’avaluació, que anirà de l’1 de desembre a finals de febrer, obtindran 12,5 hores gratuïtes de zona blava a partir de l’1 de març i durant els tres mesos posteriors a l’avaluació. Els següents períodes d’avaluació seran:
- De l’1/03/2015 al 31/05/2015
- De l’1/06/2015 al 31/08/2015
- De l’1/09/2015 al 31/11/2015

Els ciutadans i les ciutadanes podran consultar si tenen dret a obtenir aquestes hores (per mitjà d’una targeta que s’expedirà a les oficines d’Eyssa) consultant la web www.paeria.cat, on s’habilitarà un tràmit específic per informar-ne, o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Els ciutadans que no realitzin cap infracció de trànsit comptaran amb 50 hores anuals gratuïtes de zona blava. Podran obtenir aquestes hores gratuïtes les persones empadronades a Lleida propietàries de vehicles – categoria turisme- que a la vegada formin part del padró municipal. S’exclouen d’aquesta mesura els vehicles de societats i entitats.

Aquesta bonificació forma part del conjunt d’accions que ha posat en marxa l’Ajuntament de Lleida per conscienciar la ciutadania sobre la conducció responsable i la seguretat en les vies urbanes.


Comentaris

envia el comentari