Catalunya Diari

Comença la preinscripció a les Escoles Bressol públiques per al curs 2020-21

Fins a l’11 de juny, les famílies interessades poden fer la preinscripció on-line o presencialment

Tres nens jugant al pati sectoritzat en el primer de reobertura a l'escola bressol Xip Xap de la Ràpita
Exigents mesures de seguretat a les escoles bressol | ACN

L'Oficina Municipal d'Escolarització ha acollit aquest dimecres matí les primeres famílies interessades a preinscriure presencialment els seus infants a la Xarxa d'Escoles Bressol Públiques (18 municipals i 1 gestionada per la Generalitat de Catalunya). Aquest any s'ofereixen 639 places.

El termini de preinscripció, que també es pot fer totalment en línia i així ho recomana la Paeria per aquest curs vinent escolar, finalitzarà el dia 11 de juny.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La publicació de les llistes baremades tindrà lloc el dia 19 de juny

La publicació de les llistes baremades amb el número de desempat tindrà lloc el dia 19 de juny i aquest mateix dia es realitzarà el sorteig de desempat per determinar l'ordre dels casos (de desempat). A partir del 22 de juny i fins al 26 de juny s'estableix el termini per poder realitzar reclamacions. La publicació del llistat amb els infants admesos tindrà lloc el dia 2 de juliol.

Pel que fa a la matrícula, els i les alumnes que hagin confirmat la seva continuïtat no és necessari que facin cap altra gestió. En el cas de les famílies que siguin beneficiàries d'alguna bonificació, hauran de tornar a sol·licitar-la a partir del 2 de juliol. Pel que fa als nous alumnes, el període de matriculació és del 2 al 21 de juliol, els dos dies inclosos. Tota la informació sobre els tràmits, terminis i bonificacions la trobareu aquí

Estiu de Joc: activitats d'estiu per a nens i nenes de 3 a 14 anys

Ja s'ha iniciat també la preinscripció per al programa Estiu de Joc 1 (3 a 11 anys) i 2 (12 a 14 anys) que s'ofereix aquest estiu. Tot el procés s'ha de realitzar telemàticament i el termini finalitza el dia 5 de juny a les 14h. S'ofereixen 1.320 places: 1.280 per a Estiu de Joc 1 i 40 places per a Estiu de Joc 2.

L'activitat, adaptada als requeriments de Salut arran de la Covid-19, es realitzarà en sis escoles:

  

  

Estiu de Joc 1Segre

  

  

Estiu de Joc 2

  

  


Comentaris

envia el comentari