Catalunya Diari

Comença la vacunació contra la Covid-19 entre els sanitaris lleidatans

En menys de 24 hores s'han inscrit per rebre el vaccí 960 professionals

Una professional sanitària es vacuna al CAP de la Pobla de Segur
Comença la vacunació contra la covid-19 entre els sanitaris lleidatans | LleidaDiari.cat

La campanya de vacunació contra la covid-19 ha començat aquest dimarts entre els professionals sanitaris dels hospitals lleidatans Arnau de Vilanova i Santa Maria, l'Hospital Comarcal del Pallars i els equips d'atenció primària de Lleida i el Pirineu.

En menys de 24 hores s'han inscrit 960 professionals per rebre el vaccí de Pfizer/BioNTech. Als hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria la vacunació ha començat al matí amb una gran participació per part dels professionals, mentre que a l'Hospital Comarcal del Pallars està previst que comenci dijous. A l'atenció primària, els 21 professionals del CAP Pobla de Segur s'han posat la vacuna. Als CAP d'Almacelles, Les Borges Blanques i Mollerussa s'han vacunat un total de 120 professionals.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La vacuna és «segura i efectiva»

El gerent de l'ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris, Ramon Sentís, ha afirmat que la vacuna és «segura i efectiva» i ha destacat la importància d'immunitzar els professionals sanitaris perquè puguin desenvolupar la seva tasca «amb seguretat». Ha remarcat que «aquest camí que comença requereix que, una vegada més, tots siguem responsables i solidaris per aconseguir la immunitat de grup». Sentís ha agraït als professionals sanitaris l'intens treball dels darrers mesos davant de la pandèmia.


Comentaris

envia el comentari