Catalunya Diari

Comencen els treballs per asfaltar les rotondes de la Caparrella i de Butsènit, a la N-II

Comencen els treballs per asfaltar les rotondes de la Caparrella i de Butsènit, a la N-II| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 En aquest sentit des d'aquest dilluns i fins divendres estaran treballant a les dues glorietes per fer aquests treballs que inclouen, alhora, la col·locació de la senyalització horitzontal definitiva, que estarà reforçada amb senyalització vertical de cons, balises i llums. Així mateix, mentre durin els treballs es regularà el trànsit de manera alternativa amb personal de l'obra. En concret, el planning previst és que dilluns i dimarts s'asfaltarà la rotonda de Butsènit, dimecres i dijous la de la Caparrella i divendres es finalitzaran els últims treballs de pintura.
 
La construcció de les dues rotondes donaran més seguretat a les cruïlles que resultaven perilloses i que, a la vegada, es milloren els accessos a la carretera principal i la via d’accés al complex de la Caparrella i al polígon Creu del Batlle, així com a la partida de Butsènit.
 
La rotonda de la Caparrella té un diàmetre exterior de 58 metres i un diàmetre interior de 42 metres, dos carrils de 4 metres i voreres exteriors de 2 metres. El projecte inclou la millora i l’adequació dels carrils d’accés a la nova rotonda des de Lleida i en direcció a Alcarràs, així com la renovació de tota la xarxa de serveis i la instal·lació de nou enllumenat.
 
La rotonda de Butsènit, amb un termini d’execució de 4 mesos, té un diàmetre exterior de 39 metres i un diàmetre interior de 23 metres, dos carrils de 4 metres i voreres exteriors de 2 metres. L’espai destinat per als vianants facilitarà l’accés del marge dret de la N-II a la parada d’autobús que es traslladarà abans de l’entrada a la rotonda en direcció a Alcarràs.
 
El projecte inclou la millora i adequació dels carrils d’accés a les noves rotondes des de Lleida i en direcció a Alcarràs. També la reposició de tots els serveis afectats, especialment les xarxes de reg i de telefonia, i la instal·lació de nou enllumenat. S’inclou l’enjardinament interior de les rotondes, que en el cas de la de la Caparrella recuperarà la Creu del Batlle, que actualment està sent restaurada pels serveis municipals d’Arqueologia.


Comentaris

envia el comentari