Catalunya Diari

Comencen les obres de remodelació de les Consultes Externes de la segona planta de l'Arnau

Comencen les obres de remodelació de les Consultes Externes de la segona planta de l'Arnau| Redacció - Fotografia: Laura Biela

 Les instal·lacions actuals són un conjunt de 50 consultes, espais tècnics, passadissos i espais comuns. La superfície útil que ocupen és d’uns 1.200 metres quadrats. Per aprofitar més aquest espai, l’obra planteja redistribuir-hi les especialitats d’acord amb el pes de la demanda assistencial.
 
També en aquest sentit es preveu un inici immediat de les obres, que tindran una durada de vuit mesos aproximadament. Es treballa perquè durant el temps que durin, l’activitat assistencial es vegi al menys afectada possible, així com per evitar al màxim les molèsties als pacients.
 
Les obres, dotades amb un pressupost inicial total de 478.000 euros, estan finançades per la Diputació de Lleida i l’empresa adjudicatària és ACSA – Sorigué.
 
Les Consultes Externes de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida compten també amb consultes a la planta baixa de l’edifici antic, que ja van ser remodelades als anys noranta.


Comentaris

envia el comentari