Catalunya Diari

Comencen les obres per millorar el ferm de l'A-2, entre els enllaços de les carreteres de Corbins i Balaguer

L'objectiu és tenir renovats a finals de juny 8 quilòmetres d' aquesta autovia per on passen uns 40.000 vehicles diaris

Les obres per millorar el ferm a l'A-2 en sentit Saragossa han començat aquest dimarts. En concret, aquestes pròximes dues setmanes s'actuarà entre els punts quilomètrics 460 i 475, en el tram comprès entre els enllaços de les carreteres de Balaguer (C-13) i Corbins (C-12) en direcció Saragossa i les següents dues setmanes en el mateix tram sentit Barcelona.

Segons ha explicat el sotsdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, l'objectiu és tenir renovats a finals de juny 8 quilòmetres d'aquesta autovia per on passen uns 40.000 vehicles diaris, un terç dels quals pesants. "Era una obra molt necessària", ha reconegut Crespín, que aquest dimarts ha visitat els treballs.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquestes obres provoquen que, sobretot a hores punta, es creïn algunes retencions

Aquestes obres provoquen que, sobretot a hores punta, es creïn algunes retencions, ja que s'ha tallat el tram on s'estan fent els treballs en direcció Saragossa. Així, s'han habilitat els carrils en direcció Barcelona perquè es pugui circular en els dos sentits de la marxa, reduint per tant els carrils per sentit a la meitat.

Aquesta és la segona fase de les obres que pretenen millorar 15 quilòmetres de l'A-2, des de Torrefarrera fins als Alamús. El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) hi inverteix un total de 7,6 milions d'euros.


Comentaris

envia el comentari