Catalunya Diari

Comencen els treballs de pavimentació a diversos carrers de la ciutat

Dimarts es farà la reparació de diferents parades de bus i, entre les actuacions previstes, es treballarà dimecres al 2n Passeig de Ronda

L'Ajuntament de Lleida comença aquest dimarts un seguit de treballs de pavimentació a diversos carrers de la ciutat, que inclouen actuacions a parades de bus o reparació de trams de carrers. A primera hora de demà, dia 4, es començarà a treballar al carril bus de la rambla de Ferran, 1, i es continuarà a la parada de davant de la Paeria. Al migdia, es repararà la parada de bus de l'avinguda de Madrid i plaça Espanya i a la tarda, la d'Alcalde Porqueres, 36-38. La intervenció a les tres parades implica el desplaçament temporal d'aquestes.

El dimecres dia 5 es procedirà a la reparació de dos carrers: en primer lloc, del 2n Passeig de Ronda, entre la plaça d'Europa i el carrer de les Corts Catalanes. L'actuació comportarà la interrupció total del pas de vehicles, entre les 8.00 i les 12.30 hores. En segon lloc, es treballarà als estacionaments del carrer de Roger de Llúria, entre el Camí de Corbins i Jeroni Pujades. En aquest cas, l'afectació serà en els estacionaments en bateria.

La programació prevista contempla els treballs de reparació a la rambla del Corregidor Escofet el dilluns dia 10. Entre les 8.00 i les 18.30 hores, es millorarà la pavimentació en el tram entre Camí de Corbins i el carrer de Pere de Cavasèquia, en els dos sentits, i es donarà pas permanent a un carril per sentit. D'aquesta manera es dóna continuïtat a la campanya anual de pavimentació que la Paeria porta a terme per millorar els carrers de la ciutat.

Treballs de pavimentació a l'avinguda Catalunya

A mitjans del passat mes de novembre van finalitzar els treballs de pavimentació de l'avinguda de Catalunya. L'empresa encarregada de les obres és una UTE formada per Romero Polo i Sorigué. Durant els darrers mesos també s'han dut a terme millores als carrers avinguda de Madrid, Segon Passeig de Ronda, Roger de Llúria, Bisbe Irurita i Corregidor Escofet, a més de l'actuació a l'avinguda de Catalunya i la plaça Espanya on s'amplia la nova xarxa de carril bici, a més de tornar a asfaltar el carrer. L'objectiu de les obres projectades, segons va explicar l'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, el passat mes de setembre, és millorar les condicions de seguretat i comoditat del trànsit de vehicles per a evitar molèsties o la possibilitat d'accidents i per tant que la circulació sigui més confortable i segura.


Comentaris

envia el comentari