Catalunya Diari

El Comú de Lleida acusa Pueyo d'aplicar-los un 155

Consideren que la decisió de l'alcalde ha estat «impulsiva» i que només pretenia evitar que votessin no a Torre Salses

El Comú de Lleida ha acusat l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, d'aplicar-los un 155 amb la destitució del regidor Sergi Talamonte de totes les responsabilitats de govern i li demanen que «rectifiqui».

Consideren la decisió de l'alcalde «impulsiva» i que l'únic que pretenia era evitar que votessin «no» a la reparcel·lació de Torre Salses, és a dir, «per impedir que complim amb un mandat electoral que crèiem que compartíem», lamenta la regidora Elena Ferre.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Talamonte creu que en un govern de coalició les discrepàncies són sanes

«Posats a fer un 155, que sigui valent i ho faci del tot. Si no està disposat a restituir Talamonte, que expulsi el Comú íntegrament del govern», afegeix. Per la seva banda, Talamonte lamenta que Pueyo l'acusi de «deslleial» i diu que en un govern de coalició les discrepàncies són «sanes».

El Comú ha explicat que Pueyo els ha convidat a la Comissió de seguiment del Pacte d'Entesa convocada divendres. Ho entenen com «un pas per mirar de refer les confiances que s'han trencat» però alerten que només hi assistiran si es restitueix Talamonte.

«No té sentit anar a parlar de les condicions d'un pacte quan una de les parts ha estat exclosa del govern per les altres dues», entén Ferre.

Pla sencer del tinent d’alcalde i regidor d'Habitatge i Transició Ecològica de la Paeria de Lleida i president de l'EMU, Sergi Talamonte
El Comú de Lleida acusa Pueyo d'aplicar-los un 155 amb la destitució de Talamonte i li demanen que rectifiqui | LleidaDiari.cat

La versió de Pueyo

Per la seva banda, va explicar que «no és la primera vegada que Talamonte actua de govern i d'oposició i és profundament deslleial». També ha afegit que «no es pot repicar i anar a la processó», ha recalcat l'alcalde de Lleida. El ja ex-tinent d'alcalde encara no s'ha pronunciat sobre la seva continuïtat al consistori. 

 


Comentaris

envia el comentari