Catalunya Diari

Una comunitat de veïns de Lleida denuncia una fuita d'aigua que podria posar en perill l'edifici

Les filtracions han malmès pintura, el guix de les parets i els veïns no hi poden aparcar

Imatge de les humitats en el pàrquing d'un edifici de Lleida
Els veïns estan preocupats per la dimensió de les fuites d'aigua | Cedida

Una comunitat de veïns de Lleida pateix des del passat mes de febrer una situació que, fins i tot, podria afectar l'estabilitat estructural del seu edifici.

Tal com ha explicat el president de la comunitat de veïns de l'immoble ubicat al carrer Sant Ruf número 3 de Lleida, al febrer es van detectar unes humitats al pàrquing comunitari que van donar pas a un degoteig constant d'aigua. «Amb el pas de les setmanes la situació ha empitjorat i la fuita és més gran i ha afectat les parets del pàrquing i de la planta de carrer. Les filtracions han malmès pintura, el guix de les parets, els veins no hi poden aparcar i es tem que faci malbé les estructures que suporten l'edifici», denuncia el president.

La fuita prové de dos edificis propietat de Solvia

Finalment, es va esbrinar que la fuita d'aigua prové dels edificis del carrer Sant Ruf número 1 i del carrer Riu Éssera número 4 que són propietat de Solvia. Davant aquesta situació, i «de forma repetida» la comunitat de propietaris afectada s'ha intentat posar en contacte amb Solvia i des del 17 de febrer hi ha una incidència oberta.

Això no obstant, Solvia encara no hi ha realitzat les mesures corresponents i mentrestant l'aigua cau gairebé a raig pel pàrquing de l'edifici des de fa ja 6 mesos. Els veïns, cada vegada més preocupats per l'estat del pàrquing, lamenten que «la situació s'està convertint en un perill per l'edifici, pels immobles veïns i per les persones que hi viuen».

Imatge d'unes humitats en un pàrquing comunitari
Els veïns asseguren que ja no poden ni guardar els seus cotxes a l'interior del pàrquing | Cedida


Comentaris

envia el comentari