Catalunya Diari

Primer concert solidari en benefici a l’AECC Lleida al Pub Comèdia

Se celebrarà el pròxim dia 13 de desembre a les 21.00 hores del vespre

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

L'AECC – Catalunya Contra el Càncer de Lleida i Bonöbo Group organitzen, conjuntament, el primer concert solidari al Pub Comèdia que se celebrarà el pròxim dia 13 de desembre a les 21.00h.

En aquest esdeveniment hi col·laboren Pastisseria Marqués, Cafès Batalla i de tots els artistes convidats. Código 23-19, El Penúltimo – Tributo a 'El Último de al fila', Lauzeta, Pon la Buena i J. Sarvise & P. Pujol seran els encarregats de posar el ritme a la nit. Després de les actuacions hi haurà un pica-pica solidari i moltes sorpreses més.

Aquest concert «és una bona manera d'implicar-se a la societat»

Ramon Figueras, un dels responsables del Pub Comèdia, afirma que aquest concert «és una bona manera d'implicar-se a la societat i poder col·laborar amb les diverses causes». A més, Figueras explica que les entrades de 12 euros són integres a benefici de l'AECC Lleida i es poden aconseguir a la Seu de l'AECC Lleida i també el mateix dia del concert al Pub Comèdia. «1 euro de totes les consumicions de la nit de divendres, també, es donaran a l'AECC Lleida», afegeix Figueras.

Per la seva banda, Mariví Chacón, presentadora de TV Lleida i col·laboradora de l'AECC Lleida, afirma que han intentat que els cinc grups que participen siguin de Lleida i ho fan de manera gratuïta. D'altra banda, Eva Figuera, gerent de l'AECC Lleida, explica que «la idea d'aquest concert va sorgir de la Mariví per donar visibilitat a grups nous i grups ja més coneguts de Lleida amb un rerefons solidari».

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

La millor manera de crear xarxa i noves vinculacions

També, Figuera diu que fer aquest concert al Comèdia «ens apropa a un públic que no ens coneixen i crec que és la millor manera de crear xarxa i noves vinculacions». A més, la gerent de l'AECC afirma que aquest sigui el primer de molt futurs concerts solidaris d'aquestes característiques.

Els diners que recapta l'AECC són destinats a donar continuïtat a la gratuïtat de les prestacions i serveis que ofereix l'AECC Lleida a pacients de càncer i familiars, que van des de l'atenció psicològica, l'atenció social, la prestació de material ortopèdic, el servei de fisioteràpia, a les diferents activitats i conferències de prevenció del càncer i foment d'hàbits saludables. Actualment, l'AECC Lleida està present arreu del territori lleidatà a través de les més de 100 delegacions i juntes locals.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari