Catalunya Diari

El concurs de balcons i aparadors del Centre Històric de Lleida obre la votació

La valoració final es farà amb el vot del jurat i el vot popular emès a través del Facebook de Benestar Social Lleida

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

El 5è concurs de balcons, façanes i aparadors del Centre Històric obre la votació a la ciutadania, perquè els veïns i veïnes puguin participar en la valoració final a l'hora de donar els premis. La convocatòria contempla quatre premis: dos per al balcó, aparador o façana més bonica, presentat de manera particular, i dos més per a comerços i entitats. El resultat final s'obtindrà de la valoració que fàcil el jurat del concurs i del vot popular.

El jurat tindrà en compte l'originalitat, els colors, l'aposta per la reutilització de materials i els guarniments florals naturals. Del 27 de maig al 2 de juny es farà la votació. La ciutadania pot emetre el seu vot a través del web de Paeria, on hi haurà activat un bàner per enllaçar amb el Facebook de Benestar Social Lleida http://www.facebook.es/benestarsocialleida.

El dijous 6 de juny hi haurà l'acte de lliurament de premis

El dia 3 es farà el recompte i el dijous 6 de juny hi haurà l'acte de lliurament de premis als balcons guanyadors del concurs.El concurs l'organitza Prosec, que gestiona el Pla de Desenvolupament Comunitari del Centre Històric. El concurs consisteix en el guarniment de balcons, aparadors i façanes amb plantes, flors o elements decoratius, entre altres. Les persones que s'hi han inscrit han rebut vals de descompte per a la compra de material per a la decoració (més informació a l'arxiu adjunt) i el dia del lliurament de premis tothom qui ha participat rebrà un diploma.

El Pla de Desenvolupament Comunitari és un programa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Lleida que l'Associació PROSEC gestiona al voltant del Centre Històric. El Pla pretén la dinamització veïnal amb propostes de visualització i participació, com és la iniciativa del concurs de balcons, i posar l'accent en actuacions concretes per promoure la inclusió social d'infants i famílies.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari