Catalunya Diari

Concurs de decoració de Nadal en balcons, façanes i establiments comercials a Mariola i Pius XII

La inscripció és fins aquest divendres, dia 11, i a més de jurat també hi podrà votar la ciutadania

Imatge d'una finestra decorada de Nadal
Concurs de decoració de Nadal en balcons, façanes i establiments comercials a Mariola i Pius XII | LleidaDiari.cat

El Pla de Desenvolupament Comunitari de la Mariola i Pius XII – Germanor, ha organitzat per aquest Nadal un concurs de decoració de balcons, finestres i façanes, i també d'establiments comercials, entitats o centres educatius.

El concurs és obert i gratuït, i hi poden participar totes les persones que resideixin o treballin als barris de la Mariola i Pius XII. Aquesta acció compta amb la col·laboració de l'Associació de veïns/es de la Mariola i dels comerços de proximitat del barri. Hi ha dues modalitats de participació: Una individual i una altra comunitària, en què es poden presentar grups de màxim 5 veïns/es d'un mateix bloc o comunitat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Animen tothom a participar-hi, per decorar i il·luminar el barri durant el Nadal

Les entitats que han coordinat la iniciativa animen tothom a participar-hi, per decorar i il·luminar el barri durant el Nadal. El PDC de la Mariola i Pius XII impulsa activitats durant tot l'any, algunes de les quals vinculades a festes i tradicions. Enguany, s'ha fet aquesta proposta, d'acord amb l'actual situació sanitària, per evitar accions presencials i que, alhora, s'obrin als veïns i les veïnes i en pugui gaudir el conjunt de la ciutadania.

La inscripció es pot fer fins al divendres 11 de desembre per tres canals: per l'instagram @pdclamariola, per correu electrònic: [email protected] o trucant al 644564833. En el moment de la inscripció s'entreguen les bases del concurs, una banderola identificativa per penjar al balcó o finestra, i descomptes per gastar en els comerços de proximitat. Un cop inscrits, els/es participants ja podran començar a engalanar els balcons, finestres o façanes.

El jurat

El jurat estarà format pel regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, qui alhora n'és el regidor de barri, i la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030, Mariama Sall; la directora de l'Escola Municipal d'Art Leandre Cristòfol, Marta Pallarès, i l'artista local Llukutter. Tindran en compte en la valoració l'originalita, el valor artístic, els motius nadalencs, la il·luminació i la utilització de material reciclat. La deliberació del jurat es transmetrà el 18 de desembre per l'instagram: @pdclamariola. També hi haurà un vot popular, que podran fer els/es veïns/es a través de l'instagram del 15 al 17 de novembre.

Es repartiran tres premis: un per al millor balcó o finestra en la categoria de particular; un altre per al millor bloc o comunitat, dins la categoria comunitària, i un darrer per al millor establiment comercial, entitat o centre educatiu.


Comentaris

envia el comentari