Catalunya Diari

Condemnada a 20 anys de presó per matar a Lleida a un ancià i intentar esquarterar-lo

Condemnada a 20 anys de presó per matar a Lleida a un ancià i intentar esquarterar-lo| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

 

L'Audiència de Lleida ha condemnat a 20 anys de presó per assassinat i cinc mesos per profanació del cadàver a una dona de 48 anys per assassinar el 2012 a un ancià de 83 anys, a qui va intentar esquarterar i del que va fer desaparèixer part de les seves vísceres. 

Després de la sentència del jurat popular que la va declarar culpable, la sentència de l'Audiència considera provat que la dona va donar diversos cops i va estrangular l'home fins que el va matar per asfíxia. Així mateix, el tribunal també considera provat que després d'haver matat l'ancià va intentar desfer-se del cadàver i, per això, va intentar trossejar i li va amputar la cama dreta i li va produir ferides a la zona genital. 
 
Per alguna raó, assenyala la sentència, l'acusada va canviar d'opinió i va decidir cremar lo, per al que "va obrir l'abdomen traient part de les vísceres que va deixar a la banyera, i va introduir en el cos papers de diari ruixats amb líquid inflamable". La sentència assenyala que la dona també va intentar cremar altres zones del cos "aplicant directament foc i produint en el cadàver cremades de tercer grau". 
 
El dia 21 de novembre de 2012 els Mossos d'Esquadra van trobar el cadàver emmordassat i en avançat estat de descomposició en l'habitatge del carrer Sant Ruf, on la dona, ara condemnada, vivia amb l'home que va ser la seva víctima.


Comentaris

envia el comentari