Catalunya Diari

Condemnen a cinc anys de presó l'home que va obligar la seva filla de nou anys a fer-li una fel·lació a Lleida

Condemnen a cinc anys de presó l'home que va obligar la seva filla de nou anys a fer-li una fel·lació a Lleida| ACN - Fotografia: lleidaalminut.com

L'Audiència de Lleida ha condemnat a cinc anys de presó el veí de Lleida de 52 anys acusat d'obligar la seva filla de 9 anys a fer-li una fel·lació a Lleida. Segons la sentència, ha quedat demostrat que l'acusat va fer entrar la nena a l'habitació de matrimoni amb l'excusa d'anar a fer la migdiada junts i després va bloquejar la porta amb una cadira per perpetrar l'abús.

L'home, J. O. S., de nacionalitat espanyola, havia estat condemnat el 26 de febrer de 2014 per tres delictes de maltractament; a la seva dona i els seus dos fills menors, a quatre mesos de presó i treballs en benefici de la comunitat. Ara ha estat condemnat a cinc anys de presó per un delicte d'abús sexual a menors de tretze anys que va tenir lloc en data no determinada però abans del febrer de 2014. La nena ho va explicar el 28 d'octubre de 2014. La fiscalia demanava dotze anys de presó però l'Audiència de Lleida ha rebaixat la pena un grau perquè ha aplicat el semiatenuant d'alcoholèmia ja que estava diagnosticat d'alcoholisme crònic i moltes vegades arribava a casa begut.

L'Audiència també condemna l'home a cinc anys de llibertat vigilada quan l'acusat surti de la presó i li prohibeix comunicar-se o acostar-se a menys de 100 metres de la nena durant sis anys. A més, també se li ha retirat la pàtria potestat durant sis anys i haurà d'indemnitzar la menor amb 9.000 euros per danys morals.


Comentaris

envia el comentari