Catalunya Diari

Condemnen una empresa lleidatana per acomiadar una noia embarassada

L'entitat acusava la jove d'apropiar-se 65.000 euros

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha condemnat aquesta setmana a una empresa lleidatana a reametre una treballadora embarassada, després que l'entitat l'acomiadés acusant-la de quedar-se diners de la caixa, segons publica el diari 'Segre'. El TSJC obliga ara a l'empresa en qüestió a readmetre a la dona al seu lloc de treball i a pagar-li els salaris que ha deixat de percebre durant l'acomiadament.

Els fets van tenir lloc el novembre de 2016 quan l'entitat va fer fora a la treballadora «per una falta molt greu». En aquells moments, la noia, que ja estava embarassada i era la responsable de la caixa de l'empresa, va ser acusada de quedar-se part dels diners amb els quals es pagaven a repartidors i proveïdors. Segons el citat mitjà, l'empresa va descobrir que faltaven 65.000 euros a la caixa i van apuntar a la jove com a culpable.

No obstant això, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya no veu proves suficients per acusar a la dona d'apropiació indeguda i per tant obliguen a l'empresa a readmetre-la. A més, segons l'afectada, l'empresa la va acomiadar pocs dies després d'haver anunciat que els denunciaria per assetjament laboral.


Comentaris

envia el comentari