Catalunya Diari

Conflicte a Lleida per la remunicipalització de la zona blava

També pel servei de grua, dipòsit i gestió dels punts de càrrega per a vehicles elèctrics

El comitè d'empresa d'Estacionamientos y Servicios S.A.U (EYSA), format per representants d'UGT i de CCOO, ha decidit per majoria -39 vots a favor, 1 en contra- en l'assemblea general celebrada aquest dimarts exigir a la Paeria la remunicipalització del servei de zona blava, grua, dipòsit i gestió dels punts de càrrega per a vehicles elèctrics. 

Una assemblea que arriba després que el comitè d'empresa s'hagi reunit ja dues vegades amb el nou Govern de la Paeria i se'ls hagi informat que no és possible dur a terme aquesta petició. «El Consistori argumenta que la situació econòmica de l'Ajuntament no permet prendre aquesta decisió en aquests moments. Això no obstant, cal recordar que mentre ERC i el Comú de Lleida van estar a l'oposició es van omplir la boca parlant de remunicipalització dels serveis públics», explica el comitè d'empresa d'Estacionamientos y Servicios S.A.U.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

No es descarten futures mobilitzacions

«No ens convencen aquestes excuses que ens donen i ens sentim molt molestos. No entenem que ara que aquesta decisió està a les seves mans, no la preguin», apunten. És per això, que després de l'assemblea d'aquest dimarts, en la qual la majoria dels treballadors i treballadores van decidir lluitar perquè aquesta remunicipalització del servei es faci efectiva, no es descarten futures mobilitzacions.

Una denúncia del passat mes de juny

Cal recordar que els sindicats van presentar el passat mes de juny una denúncia contra el plec de condicions del concurs convocat a l'Ajuntament de Lleida per a la concessió del servei de zona blava, grua, dipòsit i gestió dels punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Una queixa que va ser estimada pel Tribunal Català de Contractes i que va obligar a aturar el concurs.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari