Catalunya Diari

Conforama obre una botiga a Lleida i crea una cinquantena de llocs de treball

Compta amb una superfície de venda de 4.041 metres quadrats i un magatzem de 3.590 metres

Conforama, l'empresa europea per a l'equipament i decoració de la llar, inaugurarà aquest pròxim dijous, dia 2 de setembre, la seva nova botiga a la ciutat de Lleida, després de mesos d'obres i preparatius. Segons han informat des de la mateixa firma, la botiga estarà ubicada a l'avinguda Miquel Batllori, a la zona de Copa d'Or, i compta amb una superfície de venda de 4.041 metres quadrats i un magatzem de 3.590 metres.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

A més a més, aquesta obertura suposarà la creació de fins a una cinquantena nous llocs de treball.

La inauguració oficial del nou espai Conforama a la ciutat de Lleida tindrà lloc aquest dijous, dia 2 de setembre. Prèviament, dimecres 1 de setembre, es durà a terme la presentació als mitjans de comunicació en un acte que comptarà amb la presència del director general de Conforama, David Almeida, i l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.

Imatge d'arxiu d'un sofà
Conforama obre una nova botiga a Lleida | Conforama

Complicació amb els permisos

En un primer moment, Conforama tenia previsió d'obrir un nou espai físic a Lleida durant el primer trimestre de 2017, tot i que diversos problemes en els permisos i les llicències van endarrerir aquest objectiu. Mesos més tard, a finals del 2017, un mitjà de la ciutat donava la notícia que la multinacional Conforama, obriria una botiga a la zona de Copa d'Or a finals del 2018. L'empresa iniciativa aleshores treballs de desbrossament i excavació del solar, tot i que no ha estat fins tres anys més tard, després de l'aturada per la pandèmia, que l'empresa finalment farà realitat la seva intenció d'obrir-se mercat a terres lleidatanes.

Conforama Iberia és una de les principals empreses d'equipaments de la llar d'Espanya i Portugal, a través de les seves botigues i a Internet. Actualment, compta amb una xarxa de 54 establiments: 42 ubicats a Espanya i 12 a Portugal. Conforama Iberia ofereix un lloc de treball a prop de 3.000 persones.


Comentaris

envia el comentari