Catalunya Diari

El Consell Comarcal del Segrià presenta el nou portal web jovesegria.cat

Vol esdevenir un espai referent i un recurs adreçat a joves, entitats juvenils i ajuntaments de la comarca

L'àrea de Joventut del Consell Comarcal del Segrià ha posat en marxa la nova pàgina web jovesegria.cat, una eina que té com a objectiu donar a conèixer, difondre i potenciar tot allò que pugui ser rellevant en matèria de joventut.

Es tracta d'un recurs que forma part del Pla Estratègic de Comunicació Digital i que s'afegeix a la resta de plataformes i xarxes socials que en els darrers anys s'han desplegat des del servei tècnic de Joventut i la marca jove_segria (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram i Spotify).

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquest nou recurs comarcal arriba com una web flexible, dinàmica, multiús i accessible que es podrà veure des de qualsevol dispositiu. Neix amb la voluntat de donar a conèixer i reforçar tota aquella informació que pugui ser necessària i rellevant per als joves, potenciant valors com ara a revitalització i l'arrelament, i fent que aquest nou espai web sigui un aliat a l'hora de generar vincles i posar els i les joves en un primer pla.

Imatge de la presentació al Consell Comarcal del Segrià
El Consell Comarcal del Segrià presenta el nou portal web jovesegria.cat | LleidaDiari.cat

Un espai referent

El nou web vol esdevenir, doncs, un espai referent i un recurs adreçat a ajuntaments i regidories de Joventut com a perceptors de suport en polítiques de joventut, joves a tall individual, associacions juvenils i entitats de serveis a la joventut, tècnics/ques de joventut del món local, instituts en accions d'informació i processos de participació conjunta i altres entitats i professionals de sectors especialitzats.

Per mitjà d'un menú genèric, al web es destaquen tots els serveis de "JoveSegrià", amb informació i recursos en matèria juvenil, demanar cita prèvia i/o contactar, la presentació dels principals projectes de l'àrea, l'agenda d'activitats, els recursos per als ens locals i la web interconnectada a la resta de xarxes socials.

També cal destacar els diferents mecanismes de crida a l'acció i el servei Newsletter per rebre al correu informació sobre totes les activitats i convocatòries. Cal remarcar, a més, que no és una web estàtica, sinó que disposarà d'actualitzacions i nous continguts en funció de les necessitats dels joves i dels projectes del jove_segria.

Per exemple, abans d'acabar l'any es preveu que incorpori un motor de recerca d'ofertes de feina i un espai per al talent jove i les iniciatives de les entitats juvenils, així com un catàleg de Talent Jove vinculat a la iniciativa Estrats en l'eix de la creació musical i el suport als projectes musicals de la comarca i de Ponent.

Campanya de difusió

En l'actualitat, el Consell Comarcal del Segrià prepara la campanya de difusió de l'esmentat recurs als diferents municipis de la comarca. A més, la web anirà acompanyada de diferents accions de presentació des de l'agost fins a l'octubre vinent, amb material de cartelleria, la presentació als Ajuntaments, a les entitats juvenils i als Instituts de la comarca.

La materialització d'aquest nou recurs ha estat gestionada per l'empresa de comunicació i disseny gràfic de Lleida Sopagraphics i coordinada pel Servei Comarcal de Joventut "JoveSegrià" del Consell Comarcal del Segrià. La nova web està disponible a: https://jovesegria.cat/


Comentaris

envia el comentari