Catalunya Diari

El Consell Comarcal del Segrià recupera el cicle Sardanes a la Fresca

Es faran actuacions en vuit municipis de la comarca durant els caps de setmana de juliol, agost i setembre

El cicle Sardanes a la Fresca-Volta Comarcal de Sardanes que impulsa l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià tornarà a omplir les places del Segrià aquest estiu després que l'any passat es va haver de substituir per concerts de cobla a conseqüència de les restriccions de prevenció de la Covid.

Per aquesta 16a edició s'han programat vuit actuacions en diferents municipis de la comarca del juliol al setembre. El calendari es posarà en marxa el 10 de juliol a la plaça del Mercat d'Alcarràs amb la Cobla Tàrrega, i seguirà, durant aquest mateix mes, el dia 16 a Torrefarrera, amb la Cobla Lo Castell de Bellpuig, el dia 23 a Corbins també amb la Cobla Lo Castell, i el 30 a Almacelles.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del cartell de Sardanes a la Fresca
El Consell Comarcal del Segrià recupera el cicle Sardanes a la Fresca, que arriba a la 16a edició | LleidaDiari.cat

Passant al mes d'agost, hi ha previstes tres actuacions

Passant al mes d'agost, hi ha previstes tres actuacions: el dia 13 a Torres de Segre, amb la Cobla Vents de Riella; el 22 a Artesa de Lleida amb aquesta mateixa formació; i el 28 a Maials, amb la Cobla Lo Castell de Bellpuig. El cicle Sardanes a la Fresca acabarà el 3 de setembre a Sunyer amb la Cobla Lo Castell de Bellpuig.

Pel que fa a les entitats participants a Sardanes a la Fresca són onze: Amics de la Sardana d'Alguaire, Agrupació Sardanista Germanor de Torrefarrera, Grup Sardanista Balàfia de Lleida, Agrupació Sardanista d'Artesa de Lleida, Agrupació Sardanista de Puigverd de Lleida, Amics de la Sardana d'Almacelles, Grup Sardanista 27 d'Abril de Lleida, Escola Sardanista de Torres de Segre, Grup Sardanista de l'Associació 50 i Més d'Alcarràs, Grup Sardanista Ixmucané de Lleida i Dansaires del Pi d'Alpicat. El cicle compta amb el suport de la Diputació de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs.


Comentaris

envia el comentari