Catalunya Diari

Es consolida la col·laboració entre l’Ajuntament de Lleida i Caixabank

Per promoure accions que afavoreixin l’ocupabilitat de diferents col·lectius de la ciutat

Imatge de la reunió
Imatge de la reunió | LleidaDiari.cat

La tinent d'alcalde i regidora d'Ocupació i Responsabilitat Social de la Paeria, Anna Campos, i la responsable de programes de l'Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí (IMO), Marina Guivernau, s'han reunit amb el director de Banca d'Institucions de Caixabank a Lleida, Geremi Camí, per mostrar en primera persona la feina que es fa des de l'IMO, els programes d'ocupació que s'hi gestionen, les instal·lacions on es realitzen i per trobar diferents línies de col·laboració entre l'Ajuntament de Lleida i CaixaBank.

L'entitat financera s'ha mostrat oberta a diferents propostes de col·laboració i a promoure accions per afavorir l'ocupabilitat de diversos col·lectius de la ciutat. L'IMO iniciarà l'1 d'octubre una acció formativa que duu per títol «Comencem a pedalar», emmarcada dins del projecte «Empodera't", que subvenciona l'Obra Social "la Caixa".

Un curs adreçat a persones usuàries de l'àrea d'Inclusió de la Paeria

Es tracta d'un curs adreçat a persones usuàries de l'àrea d'Inclusió de la Paeria i que té com a objectiu ensenyar a reparar bicicletes i proporcionar a aquestes persones, a més dels coneixements específics, les competències transversals i els hàbits de treball necessaris per a la seva incorporació al mercat de treball. L'acció formativa s'impartirà a les instal·lacions de l'IMO a demanda de la Regidoria de Polítiques per als Drets Socials de l'Ajuntament i gràcies a un conveni de col·laboració signat entre aquest departament i l'Obra Social "la Caixa".

La tinent d'alcalde ha subratllat que «des de la Paeria busquem la col·laboració d'entitats com Caixabank, que al llarg de la seva història han mostrat un alt grau de compromís social». Campos ha afegit que «l'Ajuntament ha d'impulsar el benestar dels ciutadans com un dels seus principals objectius i, des d'aquest punt de vista, seguirem buscant convenis i col·laboracions que ens ajudin a aconseguir-ho».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari