Catalunya Diari

Continua la docència virtual i els exàmens i pràctiques presencials a la UdL

Les biblioteques han reprès el seu horari habitual després de les festes de Nadal

Imatge d'una classe de la UdL
Els exàmens programats continuen sent presencials | UdL

La Universitat de Lleida (UdL) i d'acord amb l'entrada en vigència de les noves mesures en matèria de salut pública per la contenció de la Covid-19 a Catalunya, ha decidit que la docència continuï sent virtual.

El Govern català ha prorrogat, quant a docència universitària, les directrius vigents des del 13 d'octubre passat que establien que les classes fossin telemàtiques. De la mateixa manera, només es mantenen presencials les pràctiques autoritzades i les avaluacions que ja estaven programades. Ara bé, tot extremant les mesures de protecció: higiene, màscares, distància interpersonal, mínima mobilitat quan sigui als recintes de la universitat, així com neteja i ventilació dels espais, segons ha informat el Consell de direcció de la UdL.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Certificat autoresponsable de desplaçament

Per tal d'assegurar la mobilitat intermunicipal de l'estudiantat per acudir a examinar-se o a cursar les pràctiques, se'ls insta a què duguin el certificat autoresponsable de desplaçament per la crisi sanitària per la Covid-19, el certificat de matrícula, així com el calendari d'exàmens.

Pel que fa a les condicions de mobilitat per al personal docent i investigador i d'administració i serveis de la UdL, no varien, ja que la resolució de la Generalitat del 4 de gener prorroga les mesures establertes en la darrera resolució vigent. Les biblioteques han reprès el seu horari habitual de 9 del matí a 9 del vespre de dilluns a divendres, i de 9 a 21 dissabtes i diumenges també, la Biblioteca de Lletres, tot seguint amb les mesures de protecció i aforament.


Comentaris

envia el comentari