Continuen amb èxit els sopars maridats a la Ruta del Vi de Lleida

Fins al 6 de setembre, els sopars es fan els dimecres a Lleida ciutat i els divendres, a poblacions del territori

Els sopars maridats que es fan a restaurants de la Ruta del Vi de Lleida han aconseguit consolidar-se aquest estiu a Lleida, esdevenint una bona combinació entre gastronòmica i vins dels cellers de la DO Costers del Segre. Els sopars es poden gaudir els dimecres a Lleida ciutat i els divendres, a les diferents poblacions del territori, i estan programats fins al 6 de setembre. L'objectiu d'aquesta campanya és continuar oferint una proposta gastronòmica i enològica de qualitat, fent valdre els productes de la terra, així com afavorir la col·laboració entre els cellers i els restaurants de la ruta.

A la ciutat de Lleida hi participen: Celler del Roser, Crapula, L'Estel de la Mercè, La Huerta i Genial. Al territori lleidatà, es fa al Claustre del Monestir de les Avellanes, Cal Menut de Belianes, Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues, Restaurant 2007 de La Fuliola i La Solana de Foradada. Els cellers que prenen part en aquesta iniciativa són: Raimat, Mas Garcia Muret, Vinya els Vilars, Lagravera, Analec, Clos Pons, Matallonga, Costers del Sió, Tomàs Cusiné, Cérvoles, i Castell del Remei.



Comentaris

envia el comentari