Catalunya Diari

Convoquen un concurs d'idees per definir el futur del Palau de Vidre

El patronat de l'ens aprova el pla de treball per l'any vinent, que també inclou un projecte per promoure l'embelliment de les façanes i les parets mitgeres de la ciutat

Pla obert de la reunió del patronat de la Fundació Paisatge de Lleida
Pla obert de la reunió del patronat de la Fundació Paisatge de Lleida | LleidaDiari.cat

La Fundació del Paisatge de Lleida ha donat el vistiplau al pressupost per al 2019, que ascendeix a 99.800 euros, i ha detallat el pla de treball que seguirà l'ens durant l'any vinent. Una de les actuacions que es portarà a terme serà la segona edició del projecte Espais Singulars, amb la col·laboració del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a Lleida (COAC). Després d'haver promogut els concursos d'idees per a les places de la Panera i de l'Auditori, durant el 2019 la Fundació abordarà un projecte similar per definir quin ha de ser el futur del Palau de Vidre dels Camps Elisis. Una altra iniciativa que es durà a terme serà un projecte per promoure l'embelliment de les façanes i parets mitgeres de la capital del Segrià.

La Fundació també posarà en marxa una campanya de comunicació per donar conèixer les seves funcions i els projectes més importants que ha dut a terme. En el marc d'aquesta, s'aprofitarà per difondre la nova ordenança del Paisatge, que està previst que la Paeria aprovi de forma definitiva en el ple municipal d'aquest mes. Per fer-ho, s'elaborarà un manual de bones pràctiques en el paisatge de Lleida, amb un estil molt gràfic que faciliti la comprensió del contingut de l’ordenança. 

Durant l'any 2019, la Fundació Paisatge de Lleida gestionarà un pressupost de 99.800 euros. L'aportació municipal es manté invariable respecte a l'actual exercici i la Fundació compta, a més, amb els ingressos que genera mitjançant l'explotació de les tanques publicitàries situades en l'espai públic a la ciutat i els provinents de patrocinis. En la reunió, que ha comptat amb la participació de l'alcalde de Lleida Fèlix Larrosa, també han pres possessió els nous membres del patronat de la Fundació Paisatge de Lleida, que van ser nomenats en l'últim ple municipal. Amb aquesta idea es pretén renovar i donar-li nous usos a aquest emblemàtic edifici dels Camps Elisis de Lleida.

  


Comentaris

envia el comentari