Catalunya Diari

Convocats els Premis Baula de Lleida que fomenten la participació ciutadana

Fins al 30 de setembre es poden presentar propostes a la millor entitat cívica, activitat participativa o trajectòria personal

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida fomenta la participació ciutadana i reconeix la tasca que duen a terme les entitats ciutadanes o persones físiques en aquest àmbit a través dels Premis Baula. La convocatòria a la 12a edició ja està oberta i les propostes es poden presentar fins al 30 de setembre.

Els guardons pretenen fomentar les activitats participatives i innovadores en matèria de participació ciutadana i aconseguir que la funció cívica i el bé social de la participació sigui reconeguda per la societat lleidatana, alhora que el treball que desenvolupen diferents persones i/o entitats en aquesta matèria tingui el suport de la Paeria.

Diferents modalitats

Les associacions i/o entitats, inscrites en el Registre d'Entitats de l'Ajuntament de Lleida, i les persones que han estat o són responsables o representants d'aquestes entitats poden concórrer a les diferents modalitats del premi. Les persones o entitats, mitjançant la butlleta de participació, un escrit o una sol·licitud que reculli la tasca realitzada, les raons o la justificació dels mèrits, poden presentar propostes a qualsevol modalitat:

  

  

millor entitat cívica

  

  

millor activitat participativa

  

  

 trajectòria personal en l'àmbit de la participació

  

  

 

On s'han d'adreçar les propostes?

Les propostes s'han d'adreçar a la Regidoria de Participació. Jurat del Premi BAULA i s'han de presentar a: les Oficines de la Regidoria de Participació i lluita contra la corrupció de l'Ajuntament de Lleida (Av. Tortosa, 2, 1a planta edifici Mercolleida), al Registre de l'Ajuntament de Lleida (OMAC, a la Rambla de Ferran, 32) o a qualsevol centre cívic de la ciutat.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari