Catalunya Diari

Convoquen 70 places de facultatius especialistes a l'Hospital Arnau de Vilanova

Els interessats poden apuntar-se al procés de selecció a través del web de l'Institut Català de la Salut

Imatge de l'Arnau de Vilanova
Imatge de l'Arnau de Vilanova | LleidaDiari.cat

Si busques feina estàs d'enhorabona. L'Institut Català de la Salut (ICS) ha obert aquest dimecres una convocatòria de llocs de treball per cobrir uns 70 llocs vacants de facultatiu especialista en els serveis de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons s'ha publicat aquest dimarts al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Concretament, l'ICS pretén cobrir dues places d'anatomia patològica, cinc d'anestesiologia i reanimació, una d'angiologia i cirurgia vascular, dues d'aparell digestiu, quatre de cardiologia, quatre de cirurgia general i aparell digestiu, quatre de cirurgia ortopèdica i traumatologia, una de cirurgia plàstica i reparadora, una de cirurgia toràcica, una de dermatologia medicoquirúrgica i venereologia, dues d'endocrinologia i nutrició, dues de farmàcia hospitalària, quatre de medicina intensiva, tres de medicina interna, dues de microbiologia i parasitologia, una de neurofisiologia clínica, tres de neurologia, cinc d'obstetrícia i ginecologia, dues d'oftalmologia, tres d'oncologia mèdica, dues d'otorrinolaringologia, quatre de pediatria, dues de pneumologia, dues de radiodiagnòstic, dues de radiofísica hospitalària, tres d'urologia i unes altres tres places de medicina familiar i comunitària per a urgències.

Tens la formació adequada per alguna d'aquestes vacants? Doncs has de saber que des d'aquest dimecres ja pots fer la teva sol·licitud per optar a un d'aquests llocs de treball. Les inscripcions s'han de fer per via telemàtica des de la pàgina web de l'Institut Català de la Salut. Les persones interessades a accedir a un d'aquests llocs de feina tenen fins a 30 dies hàbils per presentar la seva candidatura. Després d'aquest temps, l'ICS dictarà la resolució i publicarà una llista provisional pública amb el nom de tots els aspirants admesos i exclosos. Però això, no acaba aquí. El següent pas serà valorar els mèrits aportats per cada candidat i la realització de diverses proves o supòsits pràctics. Els afortunats que aconsegueixin arribar fins aquí, solament tindran una prova més: l'entrevista personal.

Recorda, tens només 30 dies per presentar la teva candidatura i optar a un dels 70 llocs de treball de facultatiu especialista que l'Institut Català de la Salut (ICS) pretén cobrir a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

  


Comentaris

envia el comentari