Catalunya Diari

Conxita Villar, nova delegada per Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

Conxita Villar, nova delegada per Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya| Redacció - Fotografia: Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Lleida

 Col·legiada des de 1992 ja havia estat membre de la Junta del Col·legi durant el període 1998-2006 com a vocal de la Junta. Entre la seva trajectòria professional destaca la seva tasca com a directora tècnica del Congrés del Món Rural de Catalunya i de la Fundació del Món Rural, així com també ha estat consultora en vàries empreses agroalimentàries, principalment vinculades a la fruita dolça.
 
A part de ser enginyera agrònoma ha cursat el programa de doctorat complert en economia industrial i ha realitzat diversos cursos de postgrau en matèria de la Unió Europea i la política agrària comunitària i màrqueting internacional. L’any 2010 va estar elegida per realitzar el curs en EADE de Directives als Consells d’administració.
 
Actualment també es co-directora del curs expert universitari en gestió estratègica del sector agroalimentari.
 
Entre els principals reptes d’aquesta delegació estan l’equiparació professional dels nous màsters i graus segons el Pla Bolònia i oferir el màxim de serveis amb l’austeritat que requereix el moment actual. Així com treballar en els objectius propis del Col·legi, que representa uns 350 professionals només en la demarcació de Lleida.


Comentaris

envia el comentari