Catalunya Diari

La Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida inaugura la 6a edició d’Humoràlia

L’edifici Polivalent del campus de Cappont de la Universitat de Lleida acollirà l’exposició de la Mostra d’humor gràfic durant tot el mes d’octubre

La mostra Humoràlia, que la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida i l'associació cultural Humoràlia realitzen de forma biennal per a sensibilitzar sobre els drets humans a través de l'humor gràfic. s'inaugurarà aquest pròxim 6 d'octubre. Sota el títol ¡SOS Clima: sense planeta no hi ha futur' l'exposició explora des de l'humor i amb una clara voluntat crítica, les causes i les conseqüències de la principal amenaça que afronta la humanitat: el canvi climàtic.

L'exposició compta amb 50 obres seleccionades entre les més de 300 propostes rebudes d'autors i autores de 43 països diferents, i es podrà visitar al vestíbul de l'edifici Polivalent del campus de cappont durant tot el mes d'octubre abans d'iniciar la itinerància per diferents espais expositius del territori.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'acte d'inauguració s'iniciarà a la sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la UdL amb la xerrada 'Escalfament global i drets humans: migracions climàtiques' de Miguel Pajares, president de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CEAR) i expert en migracions, sobre un dels principals impactes de la crisi climàtica.

Catàleg d'Humoràlia 2021
La Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida inaugura la 6a edició d’Humoràlia dedicada a l’emergència climàtica | LleidaDiari.cat

A la zona exterior de l'edifici contigu tindrà lloc la inauguració de la mostra

Seguidament, a la zona exterior de l'edifici contigu, tindrà lloc la inauguració de la mostra, amb la presència de membres de la unitat de Desenvolupament i Cooperació de la UdL, l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, l'Ajuntament de Lleida, i de la Diputació de Lleida, de la Junta de la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida i de l'associació Humoràlia.

La música electrònica i experimental d'Inlet Industry acompanyarà l'acte, on també es podran degustar aperitius ecològics fets amb plantes silvestres de la mà del col·lectiu Eixarcolant. Des de la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida estan convençuts del potencial de l'art per a l'educació transformadora, ja que el llenguatge visual, de la creativitat, del periodisme gràfic, de l'animació, ens connecta molt més amb la nostra sensibilitat i estimulen la reflexió i l'esperit crític.


Comentaris

envia el comentari