Catalunya Diari

Ap! Lleida endega una iniciativa solidària per ajudar a les empreses lleidatanes

Ja s'han plantejat assessoraments gratuïts de diversos sectors

Laia Rogel, presidenta d'Ap! Lleida, treballant des del confinament a casa seva
Ap! Lleida endega una iniciativa solidària per ajudar a les empreses lleidatanes | LleidaDiari.cat

Ap! Lleida, l'Associació Professional d'Empresàries de Lleida, treballa des de l'inici de l'Estat d'Alarma en una nova iniciativa per ajudar a totes les empreses lleidatanes en aquests moments difícils arran de la crisi del coronavirus.

Es tracta d'Ap! Solidari, un nou vessant de l'entitat que busca promocionar productes i/o serveis no solament entre les mateixes sòcies, sinó obrint-ho a tota la ciutadania lleidatana. «La situació que vivim ens fa ser avui més solidàries que mai i per tant Ap! Lleida ha decidit sumar-se a la solidaritat i aportar el seu granet de sorra per no parar l'economia», ha explicat Laia Rogel, presidenta de l'entitat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S'han plantejat assessoraments gratuïts de diversos sectors

Entre altres propostes, ja s'han plantejat assessoraments gratuïts de diversos sectors, descomptes en productes, pastisseries que et porten la mona a casa, servei de transport de carn a domicili... i moltes iniciatives més! Qui vulgui sumar-s'hi pot enviar la seva proposta a [email protected] o directament des de la web a l'apartat Ap!Solidari.

Totes aquestes propostes es poden trobar a la pàgina web de l'entitat (www.aplleida.cat), perquè qualsevol persona pugui contractar-los lliurement. L'Ap! Solidari busca ajudar a totes les sòcies d'Ap! Lleida a sortir d'aquest dur confinament de la millor manera possible, però en aquesta ocasió també al gruix d'empreses lleidatanes. L'objectiu final és evitar principalment el tancament dels negocis.


Comentaris

envia el comentari