Catalunya Diari

El coronavirus 'atrapa' una jove estudiant lleidatana a Austràlia

L'Eli ha enviat un missatge a través de les seves xarxes socials

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estamos en una situación de desesperación dónde solo pedimos ser ayudados.

Una publicación compartida por Eliza Paula (@imperfettaprincipessa) el

Està clar que la crisi del coronavirus no és només una cosa d'Espanya. És un problema que va començar a la Xina, però que va sobrepassar les seves fronteres fins a convertir-se en una pandèmia mundial.

Amb gairebé dues setmanes de confinament, són molts els espanyols que estan intentant superar aquest problema des de les seves cases, però malauradament, hi ha molts que no poden tornar. Aquest és el cas de l'Eli, una lleidatana que va marxar el passat mes de novembre a estudiar a anglès a Gold Coast, a Austràlia, i que està atrapada en el país.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Dos vols cancel·lats per culpa del tancament de fronteres

Segons ha explicat ella mateixa a través de les xarxes socials, davant l'estat d'alarma va decidir comprar uns bitllets de tornada a Espanya pel aquest mateix dijous 26 de març, però la companyia els va cancel·lar. Paral·lelament, i seguint les recomanacions de l'ambaixada espanyola a Austràlia, va decidir comprar uns altres bitllets, en aquest cas, per al pròxim dia 31 de març.

Finalment, el tancament de fronteres de la majoria de països ha obligat a cancel·lar també aquest segon vol. Així doncs, la lleidatana fa una crida a l'ambaixada espanyola perquè respongui les seves trucades i pugui facilitar-li tot el possible per a tornar a Lleida i reunir-se amb la seva família. De moment, han estat moltes les persones les quals s'han fet ressò del crit d'ajuda de la jove lleidatana, tot i que encara no ha rebut una solució al seu greu problema.


Comentaris

envia el comentari