Catalunya Diari

La comunitat xinesa de Lleida dona 2.000 mascaretes a la Paeria

L’alcalde Miquel Pueyo agraeix la solidaritat de l’Associación Paisanos Xinos de Lleida, que ha fet un recapte entre els membres de l’entitat per recollir el material

Imatge del moment de la donació de mascaretes
L’alcalde Miquel Pueyo agraeix la solidaritat de l’Associación Paisanos Xinos de Lleida | LleidaDiari.cat

L'Asociación Paisanos Xinos de Lleida ha realitzat aquest migdia la donació de 2.000 mascaretes a l'Ajuntament de Lleida, perquè en puguin fer ús els treballadors i treballadores dels serveis essencials de la ciutat.

L'alcalde Miquel Pueyo ha rebut personalment aquesta donació que ha lliurat Feiwei Zheng, com a president de la comunitat xinesa, i ha agraït la solidaritat d'aquest col·lectiu, que ha pogut recollir aquest material entre els membres de l'entitat, els quals n'havien fet reserva pel seu ús personal. Aquesta no és la primera vegada que l'Asociación Paisanos Xinos de Lleida fa una aportació de mascaretes a la ciutat. Fa un parell de setmanes van protagonitzar una acció similar, lliurant una altra donació de 2.000 mascaretes a la caserna de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra.

Exemples de solidaritat

En els darrers dies, empreses lleidatanes estan responent a l'emergència del Coronavirus donant material sanitari per a l'Ajuntament de Lleida. El paer en cap, Miquel Pueyo, ha expressat el seu agraïment a totes firmes que han cedit elements de protecció, perquè l'utilitzin les treballadores i els treballadors municipals que aquests dies presten serveis essencials. Són, entre altres, Guàrdia Urbana, serveis socials, cementiri, canera, agents cívics i també s'inclou la Xarxa de Solidaritat Lleida que ha impulsat la Paeria i de la qual en formen part 385 voluntàries i voluntaris.

Les empreses estan cedint a la Paeria guants, mascaretes i granotes, sobretot. L'alcalde de Lleida fa una crida a la col·laboració de més firmes i particulars de la ciutat perquè aportin a la Paeria aquests productes i altres com ulleres, bates o gel hidroalcohòlic... L'Ajuntament de Lleida segueix en contacte amb empreses i centres de tota mena per rebre més aportacions i facilitar que les treballadores i treballadors municipals realitzin les seves tasques amb les mesures de protecció que requereix la situació de crisi.


Comentaris

envia el comentari