Catalunya Diari

Emocionant homenatge dels policies de Lleida als sanitaris de l'Arnau de Vilanova

Mossos, Guàrdia Urbana i Bombers van voler aplaudir a tots els professionals

Els professionals sanitaris de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida van viure aquest divendres al vespre un moment veritablement emocionant.

Després de diversos dies lluitant amb totes les seves forces per atendre com es mereixen les persones ingressades i els seus familiars a causa del coronavirus, no hi ha dubte que es mereixen un bon homenatge. En aquesta ocasió, els aplaudiments van baixar dels balcons i van ser diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana i dels Bombers de la Generalitat, els quals es van desplaçar fins a les portes de l'hospital per aplaudir a tots els sanitaris.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un aplaudiment mutu a les portes de l'Arnau de Vilanova

Les imatges mostren un aplaudiment mutu, ja que van ser molts els professionals de la salut que van voler sortir fins a la porta del centre hospitalari per a retornar-los-hi l'emocionant aplaudiment. Amb les llums de les sirenes enceses i tota la seva voluntat, els serveis d'emergències de la ciutat van protagonitzar un moment que, de ben segur, cap d'ells podrà oblidar.

Es disparen les morts i els infectats per coronavirus a Lleida en les últimes hores

El Departament de Salut ha confirmat aquest divendres la mort de catorze persones més amb covid-19 i 142 nous casos de persones infectades en les últimes 36 hores. De les persones que han perdut la vida a causa del coronavirus, 12 es trobaven a la regió sanitària de Lleida i les altres dos a l'Alt Pirineu i l'Aran. Catorze noves morts que s'afegeixen a les registrades fins ara i sumen un total de 26 persones que han perdut la vida en els últims dies per aquesta pandèmia.


Comentaris
Maria
Diumenges a casa. Soc cuitadana lleidatana. Vull fer una queixa al govern i reflexió per a tots en aquest estat d'alarma . Es vergonyós que el govern no estableixi un horari pels comerços que ara mateix són el major focus de contagi. I que els omerços puguin obrir els diumenges. Queda’t a casa. Comparteix si estàs d'acord.

envia el comentari