Catalunya Diari

Empreses i entitats donen material sanitari i mascaretes fetes a mà als hospitals de Lleida

Horticultura Bellmunt obsequia tots els professionals amb una planta per agrair-los l'esforç que estan fent aquests dies

El Magatzem del Perruquer lliura material sanitari a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida
Empreses i entitats donen material sanitari i mascaretes fetes a mà | LleidaDiari.cat

Els hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria de Lleida han rebut noves donacions de material per part d'empreses i entitats.

Bellesa i Benestar ha fet entrega de 200 granotes de plàstic; el Magatzem del Perruquer ha donat 200 guants, 100 bates, 96 rotllos de paper, 200 gorres i 400 mascaretes, i Arilfrut, 100 bates i 2.700 gorres. Així mateix, l'empresa d'inserció Troballes ha lliurat 1.000 guants, 50 pantalons d'un sol ús i 50 bates, mentre l'AECC–Catalunya Contra el Càncer de Lleida ha fet entrega de 50 mascaretes fetes a mà al Servei d'Oncologia Radioteràpia de l'Arnau.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una planta per agrair-los l'esforç que estan fent aquests dies

Per la seva banda, Horticultura Bellmunt ha obsequiat tot el personal d'ambdós centres hospitalaris amb una planta per agrair-los l'esforç que estan fent aquests dies. Des de la Gerència Territorial de l'ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris han agraït aquestes mostres de solidaritat que "ajuden els professionals a seguir desenvolupant la seva tasca en millors condicions".


Comentaris

envia el comentari