Catalunya Diari

L'exjugador de bàsquet lleidatà Berni Tamames, lluita per superar el coronavirus

El també agent de la Guàrdia Urbana de Lleida es troba ingressat a Barcelona

El coronavirus ens pot afectar a tots. No fa gaires distincions i qualsevol personal que hagi estat en contacte amb la malaltia pot arribar a desenvolupar-la.

Està clar que els símptomes no sempre seran iguals, però aquesta és una lluita que hem de fer plegats per intentar aturar-la. Qui, de moment, no l'ha pogut aturar és l'estimat exjugador de bàsquet de l'ACB al Barris Nord de Lleida i actual agent de la Guàrdia Urbana de LleidaBerni Tamames, ha volgut enviar un missatge després de donar positiu en coronavirus.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un dels capítols més durs de la seva vida

Als seus 47 anys s'ha hagut d'enfrontar a un dels capítols més durs de la seva vida, ja que després de confirmar-se el seu positiu, els seus símptomes van començar a empitjorar i en diagnosticar-li una pneumònia pulmonar a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, es va decidir traslladar-lo fins a l'UCI de la Vall d'Hebron de Barcelona. Des d'allà es recupera cada vegada amb més força i, per aquest motiu, ha enviat un esperançador missatge de lluita i superació.

Tal com ell mateix diu al vídeo: «Vull enviar un missatge de fe, esperança i ànim. Això es pot superar, aquest partit es pot guanyar. Si fem cas a les recomanacions sanitàries i dels cossos de seguretat estic segur que tot anirà bé i entre tots guanyarem aquest partit. Gràcies a tots i una abraçada». Així doncs, ja sabeu, no hi ha més opció que fer cas a les recomanacions dels experts i tenir capacitat de lluita per a sortir d'aquesta entre tots plegats. Molts ànims i salut Berni, Lleida t'espera!


Comentaris

envia el comentari